Postanowiłem dodać do tego bloga informacje o odwiedzonych przeze mnie krajach. Nie służy to chwaleniu się, czy "zaliczaniu" krajów, a raczej systematyzacji informacji. W związku z tym kraje podzieliłem na kontynenty.
Mapkę wykonałam, dzięki za wskazówki, ale... potrzebuję jeszcze wsparcia:-). Chciałabym zapytać, jak ją umieścić na Geoblogu? Po Pana powrocie z Tajlandii, proszę o przesłanie informacji. Życzę przyjemnego podróżowania i szczęśliwego powrotu do domu.
Overwhelming site. The creator portrays all central concentrate totally. Individuals can be reasonable. Overwhelming explanation of the article easy to understand.Keep posting
<a href="https://www.thebangaloreescorts.in/escorts/pimpri-chinchwad.html">Pimpri-Chinchwad Escorts</a> <a href="https://www.thebangaloreescorts.in/escorts/vadodara.html">Vadodara Escorts Service</a> <a href="https://www.thebangaloreescorts.in/escorts/thane.html">Thane in Bangalore</a> <a href="https://www.thebangaloreescorts.in/escorts/gangtok.html">Escorts Service in Gangtok</a> <a href="https://www.thebangaloreescorts.in/escorts/aurangabad.html">Aurangabad Escorts Agency</a>